Acasă Social Crosul Divelor 2024: Peste 800 de dive au alergat pentru o cauză...

Crosul Divelor 2024: Peste 800 de dive au alergat pentru o cauză nobilă

131
0
Crosul Divelor 2024
Timp de lectura: 2 minute

Crosul Divelor 2024 a avut loc sâmbătă, 16 martie, pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” și au participat peste 800 de dive, care au alergat pentru sănătate, dar și pentru o cauză nobilă.

Scopul pentru Crosul Divelor 2024 a fost oferit de Asociația Oameni Buni, și anume: pentru a o ajuta pe Sorina Fetche în lupta ei împotriva cancerului.

Sorina a crezut multă vreme că îi lipsesc abilitățile de a face o schimbare, că nu are pasiuni și nu se pricepe la multe lucruri. Singurul lucru în care își găsea liniștea erau alergările, și acest lucru a transformat-o într-un alergător de anduranță.

A făcut mai apoi timid primul pas spre un domeniu care îi trezea curiozitatea, acela la nutriției. Dar nu era convinsă că a făcut cea mai bună alegere. Acela a fost momentul în care cancerul a venit în viața ei, chiar înainte de împlinirea a 45 ani. Nu a pornit singură în luptă, i-a fost alături Asociația Oameni Buni, de unde a primit ajutor, îndrumare și suport. Și când oamenii buni se întâlnesc, rămân alături.

Un an și jumătate mai târziu după diagnosticul de adenocarcinom pulmonar, stadiul 4 cu metastază pe coloana vertebrală, se vede cu alți ochi. Azi știe cât de talentată este. Azi știe să se iubească și să accepte faptul că în imperfecțiunea ei, este perfectă exact așa cum este. Azi îi place să se implice în acțiunile asociației de a face bine altora și, cel mai important, azi știe că vrea să ajute pacienții oncologici și că e omul perfect pentru asta.

Și îi place să creadă despre ea în continuare că e alergător de anduranță și se pregătește pentru următorul ei maraton.

Sorina e un om generos și puternic, care are de alergat o cursă dificilă. Și o cursă dificilă e mai ușor de alergat când ai o echipă de suport și susținători alături de tine.

Crosul Divelor 2024: câștigătoare și premii

Concurentele au alergat fie la Crosul de 2 km, fie la Crosul de 6 km, iar fiecare competiție a fost cu câștigătoarele sale:

Crosul de 2 km:

Locul 1: Anca Faiciuc

Locul 2: Ellya Fota

Locul 3: Anais Munari

Crosul de 6 km:

Locul 1: Ibolya Torok

Locul 2: Emma Kerekes

Locul 3: Raluca Marian

La Crosul Divelor 2024 au fost de asemenea premiate cele mai creative alergătoare, Albinuțele, un grup de doamne și domnișoare care s-au îmbrăcat la fel, în albine, dar și cea mai vârstnică concurentă, Lidia Toduț.

Alături de concurente a fost și cea pentru care au alergat, Sorina Fetche.

Crosul Divelor a beneficiat de susținerea 8×8, oferind următoarele premii: un aparat Lumea IPL cu SenseIQ de la Philips pentru câștigătoarea locului 1, vouchere de cumpărături de la Iulius Mall Cluj-Napoca pentru primele trei locuri și produse pentru energie și frumusețe oferite de Goldnutrition Romania pentru aceleași locuri.

Articolul precedentCortul de campanie al lui Vlad Gheorghe, vandalizat la Cluj. Culmea, fix în fața sediului AUR
Articolul următorO salată făcută acasă poate conține 10 pesticide. Cum ajung în legume și fructe și de ce nu putem scăpa de unele substanțe