Acasă National Faptă bună de Paște: Femeie care a sunat la 112 anunţând că...

Faptă bună de Paște: Femeie care a sunat la 112 anunţând că nu are ce mânca, ajutată de poliţişti

689
0
Timp de lectura: < 1 minut

Faptă bună de Paște: polițiștii i-au cumpărat alimente unei bătrâne care a sunat la 112 și a spus că nu are ce mânca

Sâmbătă, în ajunul Paștelui, o femeie de 73 de ani din comuna Epureni, județul Vaslui, a sunat la 112 și a spus că abia a fost externată din spital și nu are nimic de mâncare în casă. Polițiștii din orașul Murgeni, aflat în apropiere, s-au mobilizat și au ajutat-o pe „Bunica Maria”, cumpărându-i mai multe alimente.

„Astăzi, în Sâmbăta Mare, ultima zi din Postul Paștelui, polițiștii din orașul Murgeni au făcut cinste uniformei pe care o îmbracă, ajutând o bătrână de 73 de ani, din Epureni, județul Vaslui”, a comunicat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, potrivit Mediafax.

Sâmbătă, în jurul orei 12.00, „Bunica Maria” a sunat la 112 și a cerut ajutorul autorităților: „Sunt singură, nu am familie, sunt abia ieșită din spital și nu mai am ce mânca”.

„Întrucât în această perioadă dificilă, cei în etate sunt și cei mai afectați, polițiștii au facut un gest de omenie, cumparându-i bătrânei diverse alimente, încercând astfel să-i facă acesteia sărbătorile mai frumoase. A strâns fiecare cât a putut, au mers la magazin și au cumpărat pentru bătrână alimente (orez, ulei, făină, fructe, legume, conserve, cozonaci, pâine, carne și ouă)”, precizează IPJ Vaslui.

Ionuț, un tânăr agent de la ordine publică, a fost desemnat să-i ofere batrânei alimentele necesare, alături de urări de sănătate și bucurie.

„Emoționată de gestul polițiștilor, «Bunica Maria» le-a mulțumit acestora pentru bunăvoința lor și le-a transmis, la rândul ei, urări de sănătate, noroc și putere de muncă”, conchide comunicatul IPJ Vaslui, citati de Ziaristii.com

Articolul precedentAlertă de Coronavirus într-o comună din Cluj! Poștaș care a vizitat sute de case, depistat pozitiv
Articolul următorOm de afaceri din Dej, blocat de autorități să doneze soluții de dezinfecție în valoare de peste 100.000 de euro