Acasă FEATURED Florin Piersic și secretele sale de cuceritor: Fraza magică care înmuia inimile...

Florin Piersic și secretele sale de cuceritor: Fraza magică care înmuia inimile doamnelor: „La toate le-am promis că…”

144
0
Timp de lectura: 2 minute

Florin Piersic, venerabilul actor român în vârstă de 87 de ani, se remarcă nu doar prin cariera sa bogată în realizări profesionale, ci și prin aventurile romantice care au colorat parcursul vieții sale. Cu trei soții în palmares și o multitudine de femei căzute în mrejele sale, actorul își împărtășește acum secretul cuceririlor sale: o frază magică care, la vremea ei, făcea inimile doamnelor să tresalte.

De-a lungul timpului, Florin Piersic a fost privit ca un „cuceritor” în lumea artistică românească, iar misterul din spatele acestei abilități a fost dezvăluit în cadrul unui podcast recent. Actorul a mărturisit că nu se ferise niciodată să facă declarații pasionale, iar fraza care a devenit un fel de „declarație supremă” a fost una simplă, dar profundă.

„Eu la toate le-am promis că le iau de neveste. Acum nu puteam să le iau pe toate. Nu se putea, dar le ziceam: mi-ar plăcea să fii nevasta mea. Ce compliment mai mare poți să-i faci unei femei decât să-i spui că ți-ar plăcea să fie nevasta ta? Din suflet că doar gura de suflet este legată. Și îi spuneam, dar după aceea mă răzgândeam după o zi-două și ziceam: ce tâmpenie am putut să spun!”, a mărturisit Piersic.

Cu toate că fraza părea să fie magica pe moment, actorul recunoaște că, în multe cazuri, aceasta se dovedea a fi o promisiune efemeră. Cu toate acestea, farmecul lui Piersic în continuare cucerea inimile femeilor din viața sa.

La vârsta de 87 de ani, Florin Piersic reflectează cu nostalgie asupra vieții sale pline de iubire. Fiecare zi a fost o poveste de dragoste, iar el mărturisește că toate femeile cărora le-a dedicat sentimentele au avut un loc special în inima sa.

Despre reputația sa de „macho”, Piersic răstoarnă așteptările, afirmând că el nu a fost niciodată ceea ce se numește astăzi un adevărat „macho”. Preferând să romantizeze poveștile de iubire, actorul subliniază importanța gesturilor romantice și a adus puțină poezie în relațiile sale.

„N-am fost niciodată ceea ce astăzi se numește un macho. Am fost mult mai cuminte decât vă imaginați voi. Vorbesc serios! Nu o dată am fost întrebat de amantele din viața mea. Așa cum am mai spus-o, eu n-am avut amante. Am avut iubite. Am prețuit frumos legăturile pe care le-am avut cu partenerele mele și am căutat să fac față de acestea gesturi romantice. Găsesc că e important să aduci puțină poezie într-o relație”, a adăugat Piersic.

În ciuda trecerii anilor, Florin Piersic rămâne un romantic incurabil, susținând că nu există limită de vârstă pentru a fi îndrăgostit. O existență fără iubire este, în viziunea sa, o viață fără sens și fără speranță.

Articolul precedentDe toată rușinea: Masa primită de un copil internat la Pediatrie 1, publicată de mamă pe o rețea de socializare
Articolul următorCrucea Roșie a acționat în instanță CFR Cluj pentru o datorie de 250.000 de lei