Acasă FEATURED Plan de-a dreptul diabolic al unui notar din Mureș: Și-a înjunghiat fosta...

Plan de-a dreptul diabolic al unui notar din Mureș: Și-a înjunghiat fosta parteneră și apoi s-a plimbat cu ea în mașină

530
0
Timp de lectura: 2 minute

Un incident şocant a zguduit liniștea orașului Târnăveni, județul Mureș, când un notar public în vârstă de 41 de ani a fost arestat sub acuzația de tentativă de omor asupra fostei sale iubite. Faptele s-au petrecut sâmbăta trecută seara, lăsând comunitatea locală în stare de șoc și dezbelșugare.

Conform procurorilor, bărbatul ar fi avut o relație cu victima, o femeie de 38 de ani din Blaj, timp de aproape doi ani. Întâlnirea fatală dintre cei doi a avut loc în acea sâmbătă seara, când, aparent fără preaviz, s-au reîntâlnit.

După o scurtă perioadă de la revedere, cei doi au urcat în mașina notarului, o acțiune care avea să se transforme într-un coșmar pentru femeia de 38 de ani. La doar câțiva kilometri de la începutul călătoriei lor, bărbatul și-ar fi scos o armă albă, atacând fosta iubită cu o violență șocantă.

Procurorii au detaliat că atacul a fost de o brutalitate fără precedent, victima fiind înjunghiată în repetate rânduri în zona abdominală. Nu s-au oprit aici, aplicând lovituri cu intenția evidentă de a-i curma viața. Într-un act disperat de autoapărare, femeia a fost rănită și la nivelul mâinilor.

Șocantul incident nu s-a oprit odată cu violența brutală. Într-un scenariu demn de un film de groază, notarul a plimbat victima pe străzile orașului, așteptând, se pare, ca aceasta să moară din cauza rănilor grave suferite.

Destinul a fost crud și pentru agresor, când un echipaj de poliție l-a oprit într-un control de rutină. În ciuda sinistrelor acțiuni, acesta părea să își continue planul macabru.

Femeia în vârstă de 38 de ani se află acum în stare gravă la Terapie Intensivă, unde medicii depun eforturi pentru a-i salva viața. Într-un act de justiție imediat, suspectul, notarul în vârstă de 41 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile, cu acuzația de tentativă de omor.

Articolul precedentCondamnare aspră pentru un șofer sibian: Doi ani și opt luni de închisoare cu executare pentru conducere fără permis și dare de mită
Articolul următorŞtefan Hruşcă, încoronat cu tilul de Cetăţean de Onoare la Baia Mare: Omagiul unei voci maramureşene