Acasă Politică Plecari in masa din Guvern a unor secretari de stat. Traseistul Gheorghe...

Plecari in masa din Guvern a unor secretari de stat. Traseistul Gheorghe Pecingina a demisionat de la Ministerul Finantelor

248
0
plecari-in-masa-din-guvern-a-unor-secretari-de-stat.-traseistul-gheorghe-pecingina-a-demisionat-de-la-ministerul-finantelor
Timp de lectura: < 1 minut

Gheorghe Pecingina a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice, printr-o decizie a prim-ministrului interimar, Nicolae Ciuca, publicata, vineri, 18 decembrie, in Monitorul Oficial.Gheorghe Pecingina a trecut, pana acum, prin cinci partide. Traseul sau politic a fost: PDL, PNL, PP-DD, PSD, ALDE si, din nou, PNL.

Premierul interimar Nicolae Ciuca a mai decis si eliberarea din functie, tot la cerere, a doi secretari de stat de la Ministerul Muncii si Protectiei Sociale: Tudor Polak si Cecilia Manolescu.

Liderul interimar al Guvernului i-a eliberat din functie si pe Maria-Gabriela Horga, secretar de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, si pe Gabriel-Ioan Avramescu, consilier de stat in cadrul Cancelariei premierului.

CITESTE SI:

CTP, reactie acida dupa negocierile privind guvernul: Ce sa caute domnul Citu peste ministrii USR/PLUS, UDMR, PNL?


Articolul precedentȘofer împușcat de polițiști, după o urmărire în trafic
Articolul următorSefa Asociatiei Medicilor de Familie, despre frica de vaccin: “Nu am vazut niciodata o reactie anafilactica”