Acasă Ultima Oră Șofer împușcat de polițiști, după o urmărire în trafic

Șofer împușcat de polițiști, după o urmărire în trafic

138
0
sofer-impuscat-de-politisti,-dupa-o-urmarire-in-trafic
Timp de lectura: < 1 minut

Întrucât la ieșirea din orașul Vălenii de Munte, conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul polițistului rutier, s-a procedat la urmărirea autoturismului atât de către acesta cât și de un alt echipaj de poliție aflat în serviciu.

La intrarea în localitatea Poiana Copăceni, comuna Gura Vitioarei, conducătorul auto urmărit a intrat în coliziune cu un cap de pod, iar din autoturism au coborât inițial 5 persoane apoi o șasea persoană, un bărbat în vârstă de 23 de ani, care l-a amenințat pe primul polițist ajuns la autoturismul urmărit cu un obiect tăietor-înțepător.

Deoarece după somarea verbală acesta nu a renunțat la acțiune, polițistul a executat somație legală și patru focuri de avertisment în plan vertical, dar bărbatul a continuat acțiunea de amenințare.

A fost executat foc în direcția membrelor inferioare, bărbatul fiind rănit la picioare.

Împreună cu colegii din celălalt echipaj de poliție, 4 din cei 5 bărbați coborâți inițial din autoturismul urmărit au fost imobilizați, la acest moment fiind căutat în zonă conducătorul autoturismului.

Citește continuarea pe realitateadeprahova.net

Articolul precedentAlexandru Rafila, despre Vlad Voiculescu, vehiculat ca nume pentru Ministerul Sanatatii: “Cunoaste bine sistemul de sanatate. Cu siguranta, nu va fi un ministru mai slab ca Nelu Tataru”
Articolul următorPlecari in masa din Guvern a unor secretari de stat. Traseistul Gheorghe Pecingina a demisionat de la Ministerul Finantelor