Acasă Ultima Oră Polițist din Cluj, figuri de Valentino Rossi. VIDEO cum face opturi printre...

Polițist din Cluj, figuri de Valentino Rossi. VIDEO cum face opturi printre ceilalți participanți

34126
0
Politist Cluj
Politist Cluj
Timp de lectura: < 1 minut

Un polițist a fost surprins pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca, în timp ce efectua manevre periculoase cu motocicleta de serviciu.

Înregistrările surprinse de o cameră de bord arată cum polițistul se angaja în acrobații periculoase, făcând opturi și tumbe pe drumurile publice. Comportamentul său iresponsabil și nesăbuit a creat impresia că se află pe un poligon de antrenament, ignorând total regulile și siguranța celorlalți participanți la trafic.

Acesta s-a dat în stambă câteva minute bune, în timp ce ceilalți participanți la trafic admirau sau se speriau de „spectacolul” agentului de poliție, arată Gazeta de Cluj.

Pe filmare se vede cum polițistul clujean depășește limita de viteză valabilă pentru localități de 50 km/h, fiind cu mult în fața mașinii care a surprins momentul și face opturi de parcă și-ar încălzii pneurile pentru ocursă de MotoGP.

Articolul precedentDrama celor doi ciobani din Cluj, uciși de fulger, alături de animalele pe care le păstoreau. Și mătușile lor au murit la fel, acum mulți ani
Articolul următorSchimbare majoră la CFR Cluj: Țiriac și influentul politician Ioan Rus sunt implicați direct