Acasă Administrație Târgul de Crăciun Cluj 2021 vine cu roată panoramică și carusel în...

Târgul de Crăciun Cluj 2021 vine cu roată panoramică și carusel în loc de scenă

120
0
Targul de Craciun Cluj 2021
Targul de Craciun Cluj
Timp de lectura: 2 minute

Târgul de Crăciun Cluj 2021 vine cu modificări în acest an, în mare parte din cauza pandemiei. Astfel, în loc de obișnuita șcenă, clujenii vor avea parte de o roată panoramică și un carusel.

În acest an evenimentul va fi organizat în perioada 26 noiembrie – 31 decembrie.

Târgul de Crăciun Cluj 2021:

– 46 de căsuțe cu produse tradiționale, obiecte artizanale realizate de meșteri populari locali, produse de alimentație publică, ornamente și decorațiuni de Crăciun, accesorii și bijuterii, precum și obiecte vestimentare (tricotaje de mici dimensiuni);
– căsuța lui Moș Crăciun;
– carusel;
– cupola cu lumini;
– bradul are o înălțime de 12 m și a fost donat municipalității ;
– animație stradală;
– 4 porți de acces decorate și iluminate- culoar de intrare/ieșire la fiecare poartă;
– programul artistic va avea loc în zona bradului – va fi organizat de vineri până duminică și va cuprinde: program muzical (grupuri de colindători, soliști etc.), teatru de păpuși, povești la gura sobei;
– noutatea de anul acesta este amplasarea unei roți panoramice în locul scenei.

În ceea ce privește accesul participanților la eveniment se va intra pe baza certificatului verde și cu mască, cu posibilitatea participării unui număr de 2.100 de persoane simultan.

Accesul la Târg, doar cu Certificatul Verde

Edilul Emil Boc a arătat faptil că Târgul de Crăciun Cluj 2021 respectarea măsurilor privind limitarea răspândirii virusului COVID-19.

„Conform legilor în vigoare astăzi, se poate organiza Târgul de Crăciun cu procent de 30% din capacitatea spațiului. Avem în Piața Unirii 7.000 de metri pătrați, iar 30% înseamnă maxim 2.100 de persoane simultan în târg.

În condițiile acestea, târgul se va organiza într-un format restrâns, se va renunța la aproximativ 35 de căsuțe, față de 2019.

Vor fi 46 de căsuțe cu produse tradiționale, obiecte artizanale realizate de meșteri populari, cășuta lui Moș Crăciun, cupola de lumini, bradul și animație stradală. Nu va fi scenă, tocmai pentru a fi mai mult spațiu și liber, programul artistic va fi doar în zona bradului”, a transmis primarul Emil Boc.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Articolul precedentRecidivistul care a ucis o clujeancă pe care o cunoscuse online, trimis în judecată pentru omor
Articolul următorȘtiai că operația de laser pentru reducerea dioptriilor durează 15 minute? Ofertă promoțională la cea mai modernă clinică din Cluj