Acasă FEATURED Jefuitorii clubului Infinity din Gilău, după gratii. Instanța l-a arestat și pe...

Jefuitorii clubului Infinity din Gilău, după gratii. Instanța l-a arestat și pe complice

321
0
Jaf Infinity Gilau
Jaf Infinity Gilau

Magistrații Tribunalului Cluj au admis contestația formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, împotriva încheierii Judecătoriei Huedin, astfel încât toți participanții la jaful din seara de 24/25 martie de la clubul Infinity din Gilău vor petrece următoarele 30 de zile după gratii.

Inițial, Judecătoria Huedin a admis propunerea de luare a măsurii preventive doar în ceea ce îi privește pe doi dintre incupați, și anume Trifa Florian Dan și Hoca Petrică Ștefan, respingând propunerea în ceea ce-l privește pe Hoca Alexandru, cel de-al treilea participant la jaf.

În urma contestației depuse de către Parchet, magistrații Tribunalului Cluj au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile și a acestuia din urmă, hotărârea fiind definitivă.

Arestați la doar câteva zile după jaf

Potrivit anchetatorilor, cei trei sunt acuzați de faptul că, în noaptea de 24/25 martie, prin forțarea ușii de acces, ar pătruns în incinta sălii de jocuri Infinity din Gilău, de unde ar sustras o cutie metalică tip seif în interiorul căruia se aa suma de aproximativ 18.000 de lei.

Sumele ridicate in urma perchezitiilor din Floresti

La data de 30 martie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele a doi dintre suspecți, de pe strada Colonia Nouă din Florești, de unde au fost identicate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, atât seiful cât și suma de 7.260 de lei și 100 de euro. 

Totodată, în urma activităților informativ-operative și a cercetărilor efectuate în cauză, s-a stabilit că în activitate infracțională, alături de cei doi, ar participat un alt tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Florești, față de acesta fiind extinsă urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la furt calicat.

Seiful ridicat de la jefuitorii clubului Infinity din Gilau

Inițial, Judecătoria Huedin a dispus arestarea preventivă doar a autorilor furtului, Trifa Florian Dan și Hoca Petrică Ștefan, ulterior judecătorii de la Tribunalul Cluj dispunând privarea de libertate pentru 30 de zile și a complicelui, Hoca Alexandru

Citește și: Povestea tragică a unui om al străzii din Cluj, rupt în bătaie de cel care trebuia să-l ajute